dinsdag, 25 augustus 2015 11:55

Proefworkshop Kindermusical op zaterdag 5 september

Kindermusical Houtens Muziek Collectief Kindermusical Houtens Muziek Collectief Marco van Strijen

Tijdens de Activiteitenmarkt te Houten kunnen kinderen kennismaken met de speciale lesaanpak van de veelzijdige cursus Werkplaats Kindermusical. Van 13.30 -16.00 uur intensief aan de slag met het verzinnen en instuderen van een mini-musical. De uitvoering is diezelfde middag om 16.00 uur. Deelname aan de proefworkshop is gratis. Graag vooraf aanmelden.

Wat beleef je in de jaarcursus?

Kindermusical - een werkplaats voor het zelf ontwerpen, zingen en spelen Een jaar lang werk je toe naar een vrolijke musicalvoorstelling. Het speciale aan deze cursus is dat kinderen de complete productie zelf verzinnen. Er is plaats voor alle karakters. Veel humor en volledig je eigen creativiteit en inzetten. Echt iets voor bijzondere kinderen zoals jij! Voor basisschoolleerlingen in groep 5 t/m 8. Of als je nog in groep 4 zit, maar wel 9 jaar oud bent kun je ook meedoen. De lessen duren wekelijks 90 minuten op vrijdag van 15.45-17.15 uur.

Eigen initiatieven, samenwerking en zelfstandigheid

Alle kinderen in de groep zijn enthousiast en gaan met veel vrijheid aan de slag. In een ontspannen en gezellige werksfeer ben je bezig met toneelimprovisaties, songs schrijven, danspassen uitproberen, rekwisietenlijst maken, kostuums verzinnen enz. Je maakt gebruik van uiteenlopende eigenschappen en vaardigheden zodat elk kind iets unieks inbrengt voor de eindvoorstelling.

Informatie en aanmelding

www.arion-muziek.nl
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Docent: Astrid Bleys tel: 06-552 65 943
Houtens Muziek Collectief