zondag, 30 augustus 2015 11:42

Marijke van Eijkeren exposeert landschapsfotografie

Marijke van Eijkeren landschapsfotografie Marijke van Eijkeren landschapsfotografie

‘Holland op z’n mooist’: Marijke van Eijkeren exposeert een selectie van haar werk in Cultuurhuis Schoneveld. De expositie is tot december te bezichtigen op maandag t/m vrijdag van 9.00—17.00 uur en zaterdag van 9.30—11.30 uur in Cultuurhuis Schoneveld, Zonnenhout 36, 3991 MX Houten.

De schoonheid van het alledaagse, dat lieten de schilders van de Haagse school zien: Holland op z’n mooist. Het vlakke land van Nederland met dat mooie Hollandse licht en die prachtige wolkenluchten was voor hen een bron van inspiratie. De wereld is veranderd, maar het mooie licht en die prachtige wolkenluchten zijn nog altijd typisch Nederlands. Marijke van Eijkeren laat met haar serie foto’s ‘Holland op z’n mooist’ zien dat, wat dat betreft, de tijd heeft stil gestaan.

Marijke volgde de opleiding voor vakfotograaf bij fotoschool Statief in Utrecht met als specialisatie landschapsfotografie.  Met haar foto’s laat zij de schoonheid van de natuur dicht bij huis zien. Van haar hand verscheen het boekje ‘Houten: het landschap’. 
Kijk voor meer informatie op
Website Marijke van Eijkeren 
Persbericht expositie ‘Holland op z’n mooist’
KodH-profiel Marijke van Eijkeren