donderdag, 03 september 2015 15:34

Burendag 26 september: samen de buurt opfleuren

Zaterdag 26 september is het Burendag: een mooi moment om met elkaar de buurt leuker en aantrekkelijker te maken.

Hoe werkt het?

U organiseert zelf uw opruimactiviteit in uw eigen buurt.U vraagt buren om bij uw actie aan te sluiten. De gemeente zorgt voor zwerfafvalprikkers, handschoenen en afvalzakken.

Verdien een waardebon

Plaats een foto van uw opruimactie op twitter of facebook en uw aanmelding wordt beloond met een waardebon van €25,00. De foto kunt u twitteren naar @Houtenschoon of post de foto op de Facebook-pagina van Wijkbeheerders Viveste.

Aanmelden vóór 19 september

Wilt u op Burendag een actie in uw buurt organiseren? Meld u dan aan als buurtsupporter van Schoon via www.houten.nl/houtenschoon of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gemeente hoort graag vóór 19 september uw plannen: hoe laat en waar u wilt verzamelen en hoeveel materiaal u nodig heeft.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Margriet Krul van de gemeente Houten via (030) 63 92 611 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook kunt u contact opnemen met de Viveste wijkbeheerders Wessel Hanssen en René van Eijk via (030) 6349 000 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer in deze categorie: « Appelplukdagen 'Bockentocht 2015' »