zaterdag, 12 september 2015 11:01

Lezing op Landgoed Wickenburgh en college over Shakespeare

Landgoed Wickenburgh Landgoed Wickenburgh

Theater Aan de Slinger biedt meer dan een goed gevuld theater- en filmaanbod. Zo wordt in samenwerking met landgoed Wickenburgh wederom een reeks boeiende Cultuur & Wetenschap lezingen georganiseerd.

De lezingen vinden plaats op het historische landgoed in ‘t Goy. Tijdens de lezing op zondag 11 oktober om 13.30 uur vertelt spreker Otto Wttewaal, eigenaar en bewoner van Wickenburgh, over de rijke geschiedenis van het landgoed van de dertiende eeuw tot nu. De lezing wordt afgesloten met een informele borrel in de prachtige Herenkamer. Meer informatie en tickets via www.theateraandeslinger.nl.

Op vrijdag 30 oktober start de toegankelijke mini-collegereeks ‘De bril van Shakespeare’. Bekijk de wereld door de ogen van ’s werelds beroemdste toneelschrijver. Waarom raken we ook vandaag de dag nog door zijn werk geïnspireerd? De college-reeks, verlevendigd met fragmenten uit theater en film en gegeven door dramaturg en theaterjournalist Emile Schra, vindt plaats in het theater op vijf vrijdagavonden. Meer informatie en kaartverkoop www.cursusaandeslinger.nl