zondag, 13 september 2015 16:56

Volop muziek

Bij het HMC is er volop muziek! De zomervakantie is voor veel mensen alweer voorbij en inmiddels worden de dagen korter en natter. Voor het Houtens Muziek Collectief is het het nieuwe muzikale jaar weer gestart: meer dan 1000 leerlingen zijn begonnen met hun muzieklessen of starten in bandjes of ensembles.

Kortom, bij het HMC bruist het de komende maanden van de activiteit.

Op zaterdag 19 september presenteren de docenten zich tijdens de tweede Open Dag van 2015. De locatie hiervan is Wijkcentrum/ Cultuurhuis Schoneveld in Houten-Zuid.

Bij het HMC is er van jong tot oud wel een mogelijkheid om muziek te maken. Alleen of samen! Wil je samenspelen, meld je dan aan voor een ensemble, koor, orkest of band. Kijk op op de website welke samenspeel-mogelijkheden we allemaal in huis hebben.

Het HMC biedt zanglessen en instrumentale lessen in alle soorten en maten: zowel klassieke als lichte muziek, in groepsvorm en individueel, voor zangers en voor slag-, toets-, snaar- of blaasinstrumenten op alle dagen van de week. Voor iedere wens en iedere beurs is er wel een mogelijkheid voor muziek bij het HMC. Kijk op www.muziekschoolhouten.nl voor alle info!