vrijdag, 18 september 2015 12:37

Eetbaar Houten (TTH) op Appelplukdag 26 september

Eetbaar Houten (TTH) op Appelplukdag Eetbaar Houten (TTH) op Appelplukdag Transition Town Houten

Eetbaar Houten nodigt je uit om op zaterdag 26 september tussen 10 en 12 uur gezamenlijk appels te plukken van de bomen aan de Klaverhof.

De appels in en rondom Houten zijn rijp en worden volop geplukt. In de gemeente Houten staan op diverse plekken fruitbomen waar iedereen van kan genieten en dat gaan we dan ook doen. En het levert nog gratis appels op ook!
Van de geplukte appels wordt ter plekke appeltaart gebakken (in een Dutch oven) die we dan met een lekker drankje erbij meteen opeten. Ook kun je leren hoe je zelf de lekkerste appelmoes kunt maken. De appels die over zijn worden verdeeld onder de plukkers. Neem zelf een tas of emmer mee om appels te verzamelen. Ook ladders en appelvangers zijn van harte welkom. Heb je een Dutch oven of gasstel en wil je helpen bakken of appelmoes maken? Graag! Neem je spullen mee of mail naar Eetbaar Houten om af te stemmen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Eetbaar Houten is onderdeel van Transition Town Houten. Gezamenlijk ondersteunen wij initiatieven van inwoners die Houten groener, socialer en duurzamer maken.