vrijdag, 16 oktober 2015 10:22

Nieuw Wulven op z'n kop op 7 november

Spokentocht Spokentocht

Op 7 november staat Nieuw Wulven voor een avond op z'n kop en zijn er in plaats van herten en konijnen ineens spoken en griezels te vinden.

Vanaf 18.00 uur is er weer een spokentocht. Deze toch is erg leuk voor de jongere kinderen (vanaf 4 jaar). In een groepje maak je in het donker een wandeling door Nieuw Wulven. Op verschillende plekken zitten mensen met een wit laken verstopt. Het is de bedoeling dat de kinderen, met zaklamp, de spoken vinden. (Dit is echt NIET om kinderen bang te maken). Voor informatie of wanneer je mee wilt lopen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf ongeveer 20:00 uur zal de sfeer veranderen in het bos en maken de lieve spookjes plaats voor monsters en griezels. Er is dan een echte horrortocht. Ook een leuke wandeling door Nieuw Wulven, maar dan zonder zaklamp. Voor meer informatie of voor deelname kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Beide tochten duren ongeveer 1 uur.
De tochten worden mogelijk gemaakt door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.