maandag, 02 november 2015 09:11

Wegwijs op iPad bij Cursus & Co

Een iPad is erg gemakkelijk in het gebruik. Geen gedoe met een snoer en altijd en overal bij de hand. Maar hoe werkt ie precies? Cursus&co, onderdeel van ‘van Houten&co’ organiseert binnenkort weer de cursus ‘Starten met de iPad’.

In deze cursus leert u hoe om te gaan met uw iPad. De volgende onderdelen komen ondermeer aan de orde:verbinding leren maken met WiFi, surfen over het internet en leren mailen met familie en/of vrienden, leren om apps (applicaties) te gebruiken en te downloaden alsmede deze te installeren op de iPad. Maar het is ook mogelijk om teluisteren naar muziek, een boek te lezen of een film te bekijken, foto's te maken en meer.

De cursus start op maandag 16 november van 13.30 tot 15.00 uur bestaat uit 4 lessen.. Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Het is belangrijk dat u zelf een iPad meeneemt. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur in Centrum Lorech, Hollandsspoor 37, Houten. Tel. (030) 636 42 55 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..