maandag, 02 november 2015 10:20

Opfriscursus verkeerstheorie

Vaak merken senioren dat ze niet meer voldoende theoretische kennis in huis hebben om vrij en veilig aan het verkeer deel te nemen. Voor die verkeersdeelnemers is er de 'Opfriscursus verkeerstheorie' op donderdag 12 november.

Deze ochtend wordt georganiseerd door de Gemeente Houten, verkeersveiligheidsorganisatie Veilig Verkeer Nederland en welzijnsorganisatie 'van Houten&co'. Het huidige verkeer is druk en ingewikkeld. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle verkeersregels en -borden om veilig deel te kunnen nemen aan het verkeer. In de les die we u bieden krijgt u uitgebreid informatie over nieuwe ontwikkelingen op verkeersgebied. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Neemt u actief deel aan het verkeer? Komt u dan naar deze middag. Houtense 50-plussers kunnen deze theorieles volgen op donderdag 12 november, van 10.00 tot 12.00 uur in Centrum Markant.

Graag vooraf aanmelden bij 'van Houten&co' Centrum Markant, Het Kant 199, tel 030 7001515. Deelname € 1,75 en met U-pas € 1,25 (strippenkaart ook mogelijk) inclusief kopje koffie/thee.