dinsdag, 10 november 2015 08:41

Workshop Transformatie

Lex Jupijn Lex Jupijn

Transformatie gaat uit van de zelfverantwoordelijkheid en het zelflerend vermogen van de cursist. De transformationele leider zet daarbij zijn eigen betrokkenheid in en zorgt voor veiligheid in het gesprek.

De coach werkt zowel op hoofd -, als hart- als handenniveau. Dat wil zeggen dat er zowel inzicht (hoofd) gegeven wordt in de situatie van de cursist . Vervolgens wordt het verlangen en motivatie (hart) van de cursist aangesproken om verandering in gang te zetten door middel van het voorbeeld van de leider hoe ander gedrag (handen) eruit ziet. De leider vertelt op betrokken - confronterende wijze zijn eigen innerlijke reacties van gedachten, gevoelen en wensen aan de cursist. Dit voorbeeld van transparante communicatie is weer het beste voorbeeld voor de cursist om dit zelf te gaan ontwikkelen. Zo leert de cursist op ervaringsgerichte wijze zichzelf te helpen.

Winsten van transformatie

Transformatie geeft je andere gezichtspunten en daardoor een ander gevoel over de zaak. Dat is het vertrekpunt voor nieuwe keuzes en betere communicatie met anderen. Voor meer plezier privé en in je werk. In de workshop onderzoek je je eigen visie en doelen. Vanuit deze uitgangspunten leer je anders kijken naar jezelf. En ontdek je wat je nodig hebt. Er ontstaat nieuwe ruimte om de zaken anders aan te pakken. Je leert feedback te geven en te ontvangen op basis van wederzijds vertrouwen en respect.

De workshop vind plaats op zaterdagochtend 21 november 2015 van 09:00 12:00 uur in Houten met maximaal 4 personen.
Ik vraag een bijdrage van € 7,50 p.p. Inschrijven vind plaats op volgorde van binnenkomst. 
Je  kunt je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..