donderdag, 10 december 2015 12:07

Film aan de Slinger o.a. met 'Youth' 12+

'Youth' 'Youth'

Op dinsdag 15 december kunnen we de film 'Youth' zien in Film aan de Slinger. De tragikomedie Youth vertelt over een gepensioneerde dirigent en een hoogbejaarde regisseur die een week doorbrengen in een kuuroord in de Alpen. 

De gepensioneerde componist-dirigent Fred Ballinger zit samen met zijn beste vriend Mick Boyle in een Zwitsers kuuroord. Hij is met pensioen, maar sommige mensen willen graag dat hij nog eens optreedt. Zelfs de gezant van koningin Elizabeth probeert Ballinger over te halen tot een optreden op haar verjaardagsconcert. De heren bespreken ondertussen alles: van prostaatproblemen tot de in stilte dinerende echtelieden aan een ander tafeltje. Ze halen herinneringen op en praten vooral over ouder worden en wat dat met zich meebrengt. Acteurs: Harvey Keitel, Jane Fonda, Michael Caine, Paul Dano, Rachel Weisz
Youth is de opvolger van het Oscarwinnende La Grande Bellezza, die werd overladen met filmprijzen. Met ‘Le conseguenze dell'amore’ verwierf regisseur Paolo Sorrentino eerder internationale erkenning. Voor kaarten: www.theateraandeslinger.nl.

Media

Youth