vrijdag, 11 december 2015 11:37

Kerstbrunch in het Wereldhuis

Kerstbrunch in het Wereldhuis Kerstbrunch in het Wereldhuis

Tweede Kerstdag 26 december, zal er in het Wereldhuis een kerstbrunch worden georganiseerd. Een ieder die deze dagen eens op een andere wijze wil invullen of een breuk wil maken in die rij van drie (vrije) lange dagen en dat graag wil doen met andere allochtone of autochtone Houtenaren is van harte welkom.

"We willen met elkaar een heel gezellig moment hebben met aandacht voor het kerstmoment door muziek, gesprek, gedicht, etc., maar bovenal met aandacht voor elkaar. Wij vertrouwen op mooie ontmoetingen tussen bewoners van Houten. Juist op dit moment zo belangrijk in onze wereld. Dat alles gelardeerd met koffie/thee/chocolademelk, lekkere warme en koudegerechten, zoete of hartige hapjes en een drankje. Het samenzijn is het uitgangspunt en de gezelligheid maken we met elkaar" zo vertelt Joop van Herwijnen.

"Hoewel deze brunch niets gaat kosten, willen wij op deze dag toch ook denken aan hen die het veel minder hebben dan wij. Daarom vragen wij een vrijwillige bijdrage aan iedere deelnemer. Er zal een donatiepot staan. Het doel is Flying Doctors, mensen die geheel op vrijwillige basis  en met nauwelijks subsidie, medische hulp verlenen en medicijnen en voorlichting verstrekken op de meest afgelegen plekken van het Afrikaanse continent."

Wil je echt een breuk maken in de lange reeks van vrije dagen rond Kerst en men heeft zin in een gezellig samenzijn, kom dan naar het Wereldhuis.
Graag aanmelden via 030 63 729 15 (eventueel voicemail inspreken onder vermelding van telefoonnummer zodat je teruggebeld kunt worden) of via de mail van het WERELDHUIS Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het aantal volwassenen en/of kinderen. Gezien de noodzakelijke voorbereiding voor 19 december. We kunnen maximaal 80 personen ontvangen dus wees snel met jouw aanmelding.

"Wij zien je graag komen en wij zorgen voor een ´warm´ welkom. Hoe meer zielen hoe meer Kerst", zo zegt Joop namens het kernteam van het Wereldhuis.