zondag, 13 december 2015 08:46

Winter Wonderland bij Caecilia

Op zaterdag 19 december 2015 verzorgt muziekvereniging Caecilia een sfeervol Winter Wonderland-concert in de Michaëlkerk te Schalkwijk, die voor deze bijzondere gelegenheid prachtig versierd zal zijn.

Kerstmuziek zal de hoofdrol spelen, gespeeld door Caecilia en gezongen door het Sabrakoor en zangeres Priscilla Pfalz. Ook de Schalkwijkse Little Drummerboys leveren een bijdrage. De kerk is voor deze bijzondere gelegenheid veranderd in een multi-mediale ruime met bijzonder beeld en geluid.

Na afloop kunt u napraten met een glaasje Glühwein en andere versnaperingen. Het concert begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerk open. Kom op tijd want het zou wel eens erg druk kunnen worden. De toegang is gratis. 

Dit bericht is overgenomen van "Schalkwijkse en Tull en 't Waalse berichten". Op deze nieuwsbrief kun je je abonneren door een het sturen van eenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..