zaterdag, 19 december 2015 09:00

Eerste films in nieuwe zaal

In de maand januari staan bij Film Aan de Slinger een aantal prachtige films op de agenda. Bovendien draaien de films in de gloednieuwe zaal op de 2e verdieping, alle reden dus om langs te komen! De mooiste films worden voortaan gedraaid op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Filmliefhebbers kunnen Filmfan worden. Ze dragen bij aan de Kleine Zaal en profiteren tot einde seizoen 2016-2017 van vele voordelen.

De eerste film is ‘Suffragette’ op donderdag 7 en vrijdag 8 januari om 20.30 uur, een inspirerend en soms hartverscheurend drama. Het gaat over de krachtige vrouwen die in het Engeland van begin twintigste eeuw hun levens op het spel zetten in hun strijd voor gelijkheid en het vrouwenstemrecht.

Dinsdag 12 januari draait ‘El Club’, een Chileens drama waarin de rust in een huisje met vier verbannen priesters en nonnen wordt verstoord door de komst van een vijfde man. “Een ingetogen, maar onontkoombare aanklacht tegen de katholieke kerk." (4* Het Parool). Zie www.filmaandeslinger.nl voor meer informatie en kaartverkoop.