maandag, 11 januari 2016 11:48

Workshop ‘Haken voor beginners’

Steeds meer mensen hebben het haken weer ontdekt als een heerlijke ontspannende hobby. En behalve dat het ontspannend is geeft het ook veel voldoening om onder je handen een prachtig werkstuk te zien groeien.

Op dinsdagavond 9 februari is er bij Cursus&co een workshop speciaal bedoeld voor diegenen die nog niet eerder gehaakt hebben of die graag opnieuw willen beginnen omdat ze het meeste alweer vergeten zijn.

We besteden aandacht aan de belangrijkste basissteken, losse vaste en stokje; en wat ervoor nodig is om met behulp van deze steken een werkstuk te maken. Dus ook een beetje materiaalkennis en begrip van het lezen van patronen.

Kom meedoen en laat je van 20.00-22.00 uur verrassen en inspireren. De workshop vindt plaats bij de docente thuis, zie website voor meer info. Breng je zelf je haaknaald en -garen mee? Inschrijven kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons ook bezoeken op ons nieuwe adres: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’ .