maandag, 18 januari 2016 09:34

Kook mee met ‘ (K)ook voor jou’

Kook mee met ‘ (K)ook voor jou’  Kook mee met ‘ (K)ook voor jou’

K)ook voor jou organiseert op vrijdag 19 februari een kookworkshop met als thema ‘de Indonesische Keuken’ en op woensdag 23 maart met het thema 'de Surinaamse keuken'.

(K)ook voor jou organiseert op vrijdag 19 februari een kookworkshop over ‘de Indonesische Keuken’. Er wordt gezamenlijk een aantal gerechten uit de Indonesische keuken gemaakt die samen een rijsttafel vormen. De kookworkshop staat onder leiding van Henk Vernooij die al jaren Indonesische maaltijden klaarmaakt voor grote en kleine groepen.

Woensdag 23 maart kun je kennismaken met de Surinaamse keuken. De Surinaamse gerechten zijn divers door de verschillende invloeden van een multiculturele samenleving. Puurheid staat centraal. Samen met workshopleider Jacqueline Spa maken we de lekkerste Surinaamse gerechten met verse ingrediënten.

De workshops vinden plaats in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld; van 18.30 tot 22.00 uur.

(K)ook voor jou wordt ondersteund door 'van Houten&co' en bestaat uit een aantal enthousiaste vrijwilligers met koken als passie en dit graag samen doet met andere inwoners van Houten. Aanmelden kan op www.cursusenco.nl. Meer informatie? Cursus&co is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.30-12.00 uur via tel. (030) 7001 525 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ons ook bezoeken op ons nieuwe adres: Onderdoor 160, 3995DX Houten (ingang Bibliotheek). Cursus&co is een onderdeel van ‘van Houten&co’ .