vrijdag, 05 februari 2016 13:41

Pop- en wereldmuziek door Artvark en zangeres Ntjam Rosie

Pop- en wereldmuziek Artvark en Ntjam Rosie Pop- en wereldmuziek Artvark en Ntjam Rosie

"Het saxofoonkwartet Artvark “ combineert verbluffend precies spel met groove, durf en sterke solo’s”, schreef de Volkskrant.

Voor het concert ‘Homelands’ op vrijdag 19 februari om 20.15 uur komen ze met zangeres Ntjam Rosie, meerdere malen te zien geweest in DWDD. Ze is van alle markten thuis en zingt zowel jazz, world en pop als het intiemere singer-songwriter genre. Ntjam is het 5e ‘instrument’ naast het kwartet. Ze draagt teksten voor (spoken word), zingt en vormt duo’s en trio’s met de saxen. “Weemoedig op een zonnige manier.” (4* NRC) en ”Pareltjes” (5* Leeuwarder Courant).
Met de mogelijkheid vooraf in het theater te eten.
Concert- en dinertickets via www.theateraandeslinger.nl.

Verder in Theater Aan de Slinger

Donderdag 11 februari om 20.15 uur komt ‘George & Eran lossen de wereldvrede op (2)’. Een muzikale ‘conflictkomedie’ waarin de Syrische Hollander George Tobal en de Nederlandse Israëliër Eran Ben Michaël elkaars standpunten over de wereldvrede onder de loep nemen. (4* NRC).
Op zondag 21 februari om 14.30 uur vindt het concert ‘Amanda back on tour’ door Ensemble Storytelling (violiste Eva Stegeman, pianist Folke Nauta en verteller Huib Ramaer) plaats op het historische Landgoed Wickenburgh. Een muzikale vertelling over de gevierde violiste en componiste Amanda Maier. Met muziek van haar en tijdgenoten als Brahms.
Laatste kaarten via www.theateraandeslinger.nl! De voorstellingen Cabarestafette en Remy van Kesteren & Eric Vloeimans zijn uitverkocht.