vrijdag, 05 februari 2016 20:30

Knot mee in Schalkwijk

Op zaterdag 13 februari 2016 gaat de knotgroep Houten weer knotten in Schalkwijk. We starten vanaf 09.30 uur bij Arie en Helma van Bennekom, Achterdijk 9 om 9 grote en 10 kleinere wilgen te knotten.

Daarna gaan we binnendoor via het Johansepad naar Johan Vernooij, Lekdijk 50. Hier staan een 10-tal wilgen rond de boerderij die nodig aan knotten toe zijn; mocht er nog tijd en energie over zijn dan is daar nog veel meer te knotten. De knotgroep zorgt voor koffie, soep en frisdrank. Gereedschap en handschoenen zijn aanwezig, maar je kunt ook eigen materiaal meenemen.

Draag stevige schoenen of laarzen met een goed profiel en stevige regen- en koudebestendige kleding. Het terreinen zijn erg nat en lastig begaanbaar. Het dikke (kachel-)hout mag meegenomen worden. De locaties zijn ook geschikt voor kinderen. Voor meer informatie: coördinator knotgroep Houten, Jaap ten Boer, 06-10.715.867, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.