vrijdag, 05 februari 2016 20:37

Start cursus ́Wegwijs op de tablet ́

 Op 7 maart start er een tabletcursus in de Wiese. Tijdens deze cursus word je wegwijs gemaakt op je eigen tablet. Tijdens deze cursus wordt gewerkt met het Android besturingssysteem.

Het grote verschil ten opzichte van een gewone computer ken je waarschijnlijk wel: de touch-bediening waarbij je alle functies met de vingers bedient. Een voordeel van de tablet ten opzichte van een gewone computer is dat je heel eenvoudig gebruik kunt maken van internet en e-mail. Ook leer je hoe gemakkelijk het is om kranten en boeken op de tablet te lezen. naar muziek te luisteren en foto’s te bekijken.

Aan bod komen de mogelijkheden én onmogelijkheden van uw tablet. Daarnaast wordt ingegaan op de vraag wat apps en widgets zijn en hoe die te gebruiken. En last but not least: de felbegeerde tips.

Kosten: € 56,00. Uiterste inschrijfdatum 6 maart 2016. Materiaal eigen tablet meenemen. Wanneer: 5 maandagen vanaf 7 maart, vanaf 13:30 tot 15:00. Inschrijven en nadere info: https://www.cursusenco.nl/activiteit/695/kennismaking-tablet-android