woensdag, 03 februari 2016 17:27

Proeftuin Houten

Proeftuin Houten is een evenement voor en door betrokken Houtenaren in samenwerking met de gemeente . Heb je een idee of initiatief om Houten mooier en leefbaarder te maken? Kom het laten zien aan andere Houtenaren tijdens Proeftuin Houten! Ben je benieuwd naar ideeën die leven? Kom een kijkje nemen! Misschien raak je geïnspireerd om zelf iets op poten te zetten.

Houten maken we samen!!

Op verschillende thema’s zullen 5 maart open space sessies gehouden worden, waarin we door met elkaar in gesprek te gaan een thema in Houten verder brengen.

We denken aan thema’s als “openbare ruimte: meer ruimte voor sport, spel en ontmoeting”, “duurzaam bouwen en wonen: hoe maken we de schaalsprong in Houten?”, “integratie statushouders: waar liggen de kansen?” en “vaart maken met duurzame mobiliteit”.

Iedereen (tot de zaal vol is) kan meedoen met deze sessies, maar we nodigen ook een aantal gesprekspartners gericht uit voor de sessies.

 Wanneer: zaterdag 5 maart, van 12.00 tot 16.00 uur. Waar: De Molen 20 in Houten. Weten wie er allemaal bij zijn en wat er te doen is? Blijf op de hoogte via deze site of onze Facebook pagina.