woensdag, 24 februari 2016 16:26

Proeftuin Houten

Ben je benieuwd naar welke ideeën en initiatieven leven? Kom een kijkje nemen! Misschien raak je geïnspireerd om zelf iets op poten te zetten. Houten staat bol van de initiatieven. Van mensen met ideeën om de stad nog mooier en leefbaarder te maken op het gebied van zorg, ontmoeting, duurzaamheid, innovatie en cultuur.

Initiatieven in allerlei soorten en maten: van kleinschalig op buurtniveau tot gericht op heel Houten.

Die initiatieven zijn niet altijd even zichtbaar. Proeftuin Houten wil álle initiatiefnemers de kans geven om beter in beeld te komen. Met presentaties, demonstraties, workshops, brainstorms, inspiratiesessies, noem maar op. Proeftuin Houten geeft de kracht van Houten een gezicht!

Zo is er het initiatief Wakkere Akkers, met buurthulp aan 75plussers. De Sleutelclub, waarbij jongeren sleutelen aan brommers en fietsen. En De Hoeve Energie, een wijk die zelf nadenkt over samen energie opwekken.

Proeftuin Houten is dus voor iedereen die bezig is met een eigen initiatief of een initiatief van de grond wil tillen. Ook inwoners die nieuwsgierig zijn naar wat er in Houten speelt als het gaat om zorg, ontmoeting, duurzaamheid, innovatie en cultuur zijn op 5 maart van harte welkom.

Tijdens het evenement kunnen initiatiefnemers en bezoekers elkaar opzoeken, van elkaar leren en initiatieven met elkaar verbinden. Zo kunnen zij elkaar inspireren en de krachten bundelen.

Proeftuin Houten is op zaterdag 5 maart van 12.00 tot 16.00 uur in het kantoorpand aan De Molen 20 in Houten. Weten wie er allemaal bij zijn en wat er te doen is?

Zie www.proeftuinhouten.nl en volg facebook.com/proeftuinhouten