vrijdag, 26 februari 2016 20:22

Berries&Lime in Schalkwijk

Caecilia laat Schalkwijk op 9 april kennismaken met Limehouseband, de Utrechtse coverband. Met 10 gedreven muzikanten weet Limehouse ieder publiek in beweging te brengen.

Limehouse is een grote, opvallende band met de voor ons wel bekende Schalkwijkse zangeres Marloes van der Werf! Met Marloes traden we eerder samen op bij een van de kerstgala's

Als Limehouse speelt gebeurt er “iets” en wordt het erg moeilijk om stil te blijven staan: It grooves with a bite! Soms zoet, soms ook prikkelend zuur, maar altijd lekker in het gehoor.

De locatie is de hal van het zachtfruitbedrijf van Anton van Garderen aan de Schalkwijkseweg in Schalkwijk. Deze hal wordt omgetoverd tot een geweldige feestlocatie. Op deze feestavond bieden we het publiek afwisselend programma met bekende muziek. Van Sonneveld tot Anouk en van Robbie Williams tot Stevie Wonder.

De titel ontlenen we aan het zachtfruit van Anton en de limoen van de Limehouseband. Deze staan symbool voor de afwisseling in smaken. Meer informatie is te vinden op de nieuwe website die in het kader van het jubileum wordt gelanceerd: www.caeciliaschalkwijk.nl.  

De kaartverkoop van dit evenement start op 1 maart. Kaarten zijn te koop bij de Spar en restaurant Jonkheer de Ram in Schalkwijk. Wees er snel bij, want vol is vol! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Herman Geerdes Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.