zondag, 06 maart 2016 10:17

Creatief koken met het voorjaar

Altijd al willen weten welke ingrediënten bij het voorjaar horen. Hoe het is om op kunstzinnige wijze een gerecht te serveren? Hoe het voorjaar eigenlijk proeft? Dan is dit uw kans! Fort WKU organiseert op donderdag 14 april a.s. een inspirerende kookworkshop.

De kookworkshop staat geheel in het teken van het voorjaar. Met allerlei voorjaarproducten wordt een 6 gangen diner bereid. Bij het diner worden bijpassende wijnen en ander dranken geserveerd.

Karin Kramer van Kunst en Koken begeleidt de workshop. Karin volgde haar opleiding o.a. bij restaurant de Librije in Zwolle en de horeca-academie. Ze weet als geen ander gerechten op een creatieve, orginele manier te presenteren. Het is werkelijk waar een feestje om van haar te leren.

Natuurlijk gaat u zelf genieten van uw eigen bereide 6 gangen-diner in ons gezellige fort.

De kosten voor deze unieke workshop is slechts € 50,-. Daarvoor krijgt u de recepten, presentatie- en serveertechnieken over het diner en de drankjes als wijn, koffie en/of thee zijn eveneens inbegrepen. U bent welkom vanaf 17.00 uur. We starten de workshops om 17.30 uur. U kunt zich aanmelden tot donderdag 10 maart bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer informatie kijk op onze website (www.fortwku.nl) of bezoek ons facebookpagina fortwku.nl.

Adres

Werk aan de Korte Uitweg
Lange uitweg 42A
3999WL Tull en ’t Waal