vrijdag, 11 maart 2016 09:26

Theater&diner: Marjolein Meijers

En dat is nou weer sympatiek van de Wiese. de dag van het fanfarefeest stond een voorstelling, maar die hebben ze verzet, zodat u naar beide kunt! Dus: Op vrijdag 8 april komt Marjolein Meijers met haar voorstelling `Hongerig Hart`in SCC de Wiese.

'Hongerig Hart' is een muzikaal theaterdiner in vier gangen. Marjolein 'Berini' Meijers en haar muzikanten serveren een programma waarin alles draait om eten. Vier verhalen vormen een aanstekelijke, uitdagende en hongerig makende culinaire reis naar een wereld, waar voedsel rechtstreeks toegang verschaft naar het hart. Met de flair van een chef-kok, de gevoelige smaakpapillen van een sommelier en de liefde van een moeder zet de Rotterdamse rasartieste het theater in vuur en vlam met haar kunsten. Dus schuif aan bij deze smaakvolle muzikale maaltijd vol tragikomische wendingen en hartverwarmende muziek van Marjolein Meijers en Walter en Onno Kuipers.

Kijk op www.marjoleinmeijers.nl voor hele enthousiaste reacties.Voorstelling inclusief diner kost slechts € 40,-- pp. Kaarten verkrijgbaar bij Nico vd Heuvel, bij SCC de Wiese of via de websitehttp://www.dewieseschalkwijk.nl/

PS Let op: de voorstelling is dus verzet van 9 april naar 8 april.