maandag, 11 april 2016 09:16

Dansen om te overleven

Dansen om te overleven Dansen om te overleven

Donderdag 21 april 20.15 uur staat het aangrijpende toneelstuk ‘Dansen met de Vijand’ met o.a. Mike Weerts en Truus te Selle in Theater Aan de Slinger.

Roosje, een Joodse danslerares, is door haar echtgenoot verraden en in Auschwitz terecht gekomen. Daar overleeft ze door dansles te geven aan SS’ers. Vijftig jaar na de oorlog vindt haar neef Paul haar terug en ontdekt een lang verzwegen familiegeheim. Goed of fout krijgt voor altijd een nieuwe dimensie. Zie www.theateraandeslinger.nl voor tickets en meer informatie.

Verder in Theater Aan de Slinger:
Vrijdag 22 april om 20.15 uur toveren de heren van Circle Percussion met ‘Bang That Drum’ de zaal om tot een walhalla van strakke beats, vette sounds en virtuoze grooves.
Laatste kaarten voor de voorstelling van Kees Torn en Onno Innemee op zaterdag 23 april.

Film aan de Slinger:
Dinsdag 19 april draait ‘Prejudice’. Een familiebezoek loopt mis als een jonge vrouw aan haar broer en ouders vertelt dat ze zwanger is. Het veroorzaakt verhitte discussies en wederzijds onbegrip.
Zondagmiddag 24 april om 13.30 uur draait ‘Buurman & Buurman’. De twee klunzige maar altijd positieve doe-het-zelf vrienden laten vijf gloednieuwe afleveringen en twee klassiekers zien. Voorafgaand aan de film wordt een echte doe-het-zelf-lunch georganiseerd voor de hele familie! Lunchtickets te koop tot donderdag 21 april 13.00 uur. 
Zie voor meer informatie en (lunch)tickets www.filmaandeslinger.nl.