donderdag, 14 april 2016 08:52

Concert Meike & Friends

Concert Meike & Friends Concert Meike & Friends

Meike zal met haar muzikale vrienden Lisa Lois, Ivar Vermeulen en Haris Alagic op zaterdag 30 april een verrassende en spetterende muzikale show geven met verschillende muziekstijlen van Soul tot R&B en van Pop tot Rock.

Leading Lady Meike van der Veer is inmiddels een van de huisartiesten van Theater Aan de Slinger. Ze heeft een dijk van een stem en veel podiumervaring. Een geweldige swingende liveband begeleidt het muzikale programma. (staand concert)

Meike van der Veer studeerde het hoofdvak zang aan de opleiding DJAM voor lichte muziek en jazz in Amsterdam. Ze is bekend geworden door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice Of Holland. Ze eindigde als één van de finalisten. Meike heeft net haar debuut-single ‘I want it‘ uitgebracht.

Ivar Vermeulen brengt al in 2001 zijn debuutplaat uit. Ondanks zijn prachtige warme en soulvolle stem blijft het succes uit. Vele omzwervingen en carrièreswitches later duikt hij op als zanger van de band Kraak & Smaak. Dankzij zijn deelname aan het programma The Voice Of Holland, waarin hij hoge ogen gooit in het team van Ali B, staat Ivar inmiddels helemaal op de kaart.

Lisa Lois behoeft weinig introductie. Ze won X-Factor in 2009 en scoorde een mega hit met het liedje ‘Hallelujah’. Inmiddels is ze twee succesvolle albums en een EP verder. Lisa heeft een prachtige, onderscheidende en krachtige stem die mensen raakt.

Haris Alagic is een singer-songwriter geboren in Eindhoven en van Bosnische afkomst. Hij won het vijfde seizoen van X-Factor. Haris werkte samen met Hardwell en Headhunterz aan het album ‘Nothing can hold us down‘ en in 2015 kwam zijn debuut-EP ‘Bedroom Sessions’ uit. Hij was onlangs live te bewonderen bij DWDD met zijn eigen nummer ‘Impress You.’

De theaterzaal opent om 20.15 uur. Meike & Friends start om 20.30 uur en duurt tot circa 22.45 uur, gevolgd door een afterparty met DJ Kid&Play.