vrijdag, 15 april 2016 12:41

Uitstapje naar Nationaal Militair Museum

Jong in Houten heeft voor dinsdag 3 mei weer een leuk uitstapje gepland. We gaan naar het Nationaal Militair Museum in Soest. En het bijzondere is; dit keer gaan we niet alleen met een groep jongeren, maar er gaan ook ouderen (80-plussers) met ons mee! Dit is JE kans om al je vragen over de oorlog te stellen aan de mensen die het zelf misschien nog wel meegemaakt hebben.

Maar ook is het natuurlijk leuk om te weten hoe het in hun tijd was om naar school te gaan, wat zij deden met vrienden, of zij ook op voetbal zaten etc.

We vertrekken om 9.30 uur vanuit Houten, we gaan gezellig met z’n allen met de bus! We gaan natuurlijk het hele museum bekijken, maar ook staan er deze dag een aantal leuke spellen gepland. Rond 15.30 uur zijn we weer terug in Houten. We blijven de hele dag met de groep bij elkaar.

Jongeren uit de gemeente Houten tussen 10 en 23 jaar kunnen met ons mee. De eigen bijdrage is 10 euro. Daarvoor heb je de busreis en het entreekaartje voor het museum. Eten en drinken mag je zelf meenemen. Een aantal jongerenwerkers gaan mee als begeleiding. Zou je heel graag mee willen maar is er bij jou thuis geen geld voor zulke uitstapjes? Neem dan even contact op, dan proberen we wat te regelen.

Schrijf je snel in door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is een maximum aantal deelnemers dat mee kan, dus doe dit zo snel mogelijk! Doe dit in ieder geval voor 26 april 2016.