dinsdag, 03 mei 2016 12:41

Doe mee met de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker in Houten bij Restaurant de Engel!

Word jij de nieuwe winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap Poker? Het ONK Poker is het grootste en leukste pokerevenement van Nederland, met dit jaar naar verwachting meer dan 8.000 deelnemers. Verspreid over meer dan 100 locaties in Nederland nemen pokeraars het tegen elkaar op om de lokale kampioen te worden en zich te kwalificeren voor de grote landelijke finale. 

Professioneel georganiseerd.

Het ONK Poker kenmerkt zich doordat het een zeer professioneel georganiseerd evenement is. De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom, met echte pokertafels van 2.40m lang, professionele pokerchips, kaarten en een officiële toernooi directeur die de avond begeleid en de spelers helpt met de pokerregels.  De spelers delen zelf, maar doordat er op elke tafel met twee decks (pakjes kaarten) wordt gespeeld, gaat het spel ook erg snel.

Word de lokale kampioen!

De winnaar van de voorronde is de Poker kampioen van de gemeente en kwalificeert zich voor de landelijke finale. De beste 5% naast de winnaar kwalificeert zich voor een second chance evenement waar nog meer tickets voor de landelijke finale te winnen zijn. Vorig jaar wist Tobias van der Meer uit Leeuwarden de landelijke titel in de wacht te slepen. Tijdens de grote finale in Ermelo was hij oppermachtig en zodoende liet hij bijna 5.000 tegenspelers achter zich. Later kreeg hij een sponsoraanbieding van de Belgische Amateur Poker Association & Tour en kon hierdoor gesponsord een paar mooie casino toernooien spelen. Hier maak jij ook kans op natuurlijk!

Deelnemen kost slechts €12,50

Ben je 18 jaar of ouder? Doe dan mee! Je kunt je gemakkelijk via de website inschrijven en via IDEAL betalen.  LET OP: Deelnemen aan meerdere voorrondes is toegestaan. Je kunt je dus ook voor meerdere voorrondes inschrijven. 

ONK Poker – Houten – Restaurant de Engel op 22 mei @ 15:00