donderdag, 05 mei 2016 08:27

Fort Honswijk open tijdens Likkebaarden langs de Linie

Fort Honswijk open tijdens Likkebaarden langs de Linie Fort Honswijk open tijdens Likkebaarden langs de Linie

Op 21 mei organiseert Cultuur Aan de Slinger het unieke evenement Likkebaarden langs de Linie. Op Fort Honswijk, Werk aan de Groeneweg en Werk aan de Korte Uitweg vindt er deze avond een bijzonder diner plaats.

Prikkel al je zintuigen tijdens deze bijzondere beleving langs de Hollandse Waterlinie. Bezoekers krijgen een uniek kijkje in het Fort Honswijk, wat normaal gesproken gesloten blijft voor bezoekers. Er wordt nu gewerkt aan de herontwikkeling en verkoop van het fort Honswijk en het gaat voor deze avond open voor bezoekers van Likkebaarden langs de Linie. Tijdens de culturele route krijgt lokaal talent de kans om zich op deze bijzondere plekken te presenteren aan het publiek.

Op 21 mei start Likkebaarden langs de Linie om 1​7.​0​0 uur bij fort Werk Aan de Korte Uitweg in Tull en 't Waal, waar men de fiets of auto ​parkeert​.  Hier stappen bezoekers op een mooie bus, die met mooi weer naar het Werk aan de Groeneweg gaat. Bij slecht weer, wordt het voorgerecht gegeten bij het bijzondere torenfort Fort Honswijk. Daar nuttigen we tevens het tussengerecht. Het hoofdgerecht en dessert eet u in Werk aan de Korte Uitweg. De hele avond vinden optredens plaats van lokaal talent. Rond 22.30 uur eindigt deze culturele en culinaire route.

Er wordt een heerlijk viergangendiner geserveerd incl. wijnarrangement voor € 59,50.  

Maak deze eenmalige en bijzondere culinaire culturele avond mee! Reserveer kaarten via Theater Aan de Slinger, want er is maar beperkt plaats. Meer informatie: www.cultuuraandeslinger.nl  .