donderdag, 12 mei 2016 14:05

The Beuk Brothers bij Eddie's

The Beuk Brothers bij Eddie's The Beuk Brothers bij Eddie's

De drie broers die The Beuk Brothers vormen zijn inmiddels de vijftig gepasseerd, maar het zeker nog niet verleerd. Ze spelen zaterdag 21 mei vanaf 21:00 uur in café Eddie's, Papiermolen 3a in Houten.

Ze brengen een unieke mix van originele covers. Soms dicht bij het origineel, soms in een eigen arrangement, maar altijd overgoten met die onvolprezen beuksaus.
Begin jaren 90 besloten drie muzikanten samen te werken met als doel het brengen van stevige covers: The Beuk Brothers begonnen hun carrière.

Vanuit de oefenruimte in Houten trokken zij zo'n beetje elk weekend van muziekcafé naar festival. Ze behoorden tot de meest spelende live bands van Nederland (muziekkrant Oor). In 2004 kwam een voorlopig einde aan de samenwerking. De drie Beuk Brothers zochten ieder een andere richting om hun muzikale talenten tot ontplooiing te brengen. In 2011 kwamen The Beuk Brothers toch weer bij elkaar. Ze hadden ontdekt dat het unieke van samen Beuken nergens anders te vinden was. Met hernieuwde energie werd het repertoire behoorlijk vernieuwd.
The Beuk Brothers zijn beter dan ooit. The Beuk Brothers hopen dat de oude rockers en muziekliefhebbers die zij van vroeger kennen weer komen kijken en dat oude tijden herleven.