vrijdag, 13 mei 2016 09:25

Workshop voor Houtense meiden (11 - 15 jaar)

Workshop voor Houtense meiden (11 - 15 jaar) Workshop voor Houtense meiden (11 - 15 jaar)

Vóór de zomervakantie wil Image consultant Joyce Regensburg in samenwerking met ‘van Houten&co’ meiden in de leeftijd van 11 tot met 15 jaar een goed gevoel geven.

Pubermeiden zijn kwetsbaar. Media bestoken hen met ideaalbeelden waar ze niet aan voldoen. Hun leven verandert, hun relatie met ouders en jongens verandert, hun lichaam krijgt een andere vorm.  ‘GewoonIK’ heeft als doel het zelfvertrouwen van deze meiden te vergroten. Het bestaat uit twee workshops, waarin ze selfies gaan maken en leren complimentjes te geven en te krijgen. Tijdens de workshops leren de meiden met andere ogen naar zichzelf te kijken en krijgen ze een persoonlijke fotoshoot. Het project wordt afgesloten met een tentoonstelling.
Onder leiding van Joyce vinden de bijeenkomsten plaats in jongerencentrum Enter op woensdagavond 25 mei en 8 juni van 19.00 tot 20.00 uur.
De afsluiting zal plaatsvinden op woensdagavond 22 juni.
Deelname is geheel gratis en meiden kunnen zich inschrijven door uiterlijk 20 mei een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Kijk voor meer informatie op www.jonginhouten.nl.