vrijdag, 13 mei 2016 09:38

Dorpedag Jubileum 30 jaar

Dorpedag Jubileum 30 jaar Dorpedag Jubileum 30 jaar

Het Dorpedagweekend zal dit jaar zijn op 3, 4 en 5 juni! Dit jaar staat Dorpedag in het teken van een jubileum, 30 jaar. Om dit te vieren zullen er verschillende ouderwetse spellen worden gedaan met oud-lede en deelnemers en andere dorpsgenoten die hieraan mee willen doen.

Lijkt het u leuk om mee te doen met deze ouderwetse spellen op zaterdag 4 juni, kunt u zich met een team van 6 personen opgeven. Dit kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeldt hierin de namen van het team en een groepsnaam. Opgeven kan tot en met vrijdag 27 Mei.

De spellen worden vanaf 16:00 uur gespeeld en duren tot ongeveer 19:00 uur. U kunt natuurlijk ook alleen komen om de teams aan te moedigen. Ook daarvoor bent u van harte welkom. Na de spellen zal er een band optreden in de tent, dit is de band: ‘Joost mag het weten’. De gehele avond zal duren tot 23:00 uur. Voor meer informatie over het weekend, zie onze facebookpagina: www.facebook.com/Dorpedag. Wij hopen u allemaal te zien in het dorpedagweekend. Tot dan!