maandag, 23 mei 2016 09:44

Talentenwedstrijd Krachtvoer

Talentenwedstrijd Krachtvoer Talentenwedstrijd Krachtvoer

De Talentenwedstrijd Krachtvoer is in volle gang, a.s. vrijdag vindt de 2e voorronde plaats en op 17 juni de finale.

Eerste voorronde
Afgelopen vrijdag 20 mei vond de eerste voorronde van Krachtvoer plaats.  Krachtvoer wordt georganiseerd door Cultuur Aan de Slinger en is dé wedstrijd voor muzikaal talent waarbij de deelnemers kans maken op diverse trainingen en een plekje op het Kersenpodium van Loeren bij de Boeren. Tijdens deze avond stonden Melissa Everwennink, Sander Schenk en Julliët & Coen Bennink op de planken en streden voor een plek in de finale.

Tweede voorronde
Aanstaande vrijdag 27 mei vindt de tweede voorronde plaats in de Roskam in Houten. Ditmaal staan Filthy Felons, Mellow Station, Sonja Felicia en Bill Spooner op het podium. Kom gratis kijken naar deze talentvolle muzikanten en wie weet spot jij jouw nieuwe favoriete band of singer-songwriter!

Stemmen
Net als bij de eerste voorronde is er een vakkundige jury aanwezig om de deelnemers te voorzien van feedback. Zij besluiten uiteindelijk ook wie de avond wint en doorgaat naar de finale. Maar, als bezoeker heb je ook inspraak in wie er in de finale komt te staan. Stem op jouw favoriet! Want de nummer twee van de avond wordt gekozen door middel van het meeste aantal stemmen van het publiek. De nummer één en twee van beide avonden gaan door naar de finale en krijgen te gekke trainingen aangeboden van ervaren personen uit de muziekwereld.

Trainingen
De winnaars van de voorrondes hebben keuze uit vier verschillende soorten trainingen waarvan ze er één kunnen kiezen. Ze hebben keuze uit de trainingen podiumpresentatie, PR & communicatie, het zakelijke aspect en licht & geluid.

Ook zo nieuwsgierig naar de helden uit de muziekindustrie? Alex van Damme zal de trainingen podiumpresentatie en het zakelijke aspect komt verzorgen. Alex is de ervaren bassist van SHAKING GODSPEED en Crying Boys Café en heeft daarnaast al enkele jaren ervaren in het begeleiden van beginnende bands.

Finale
Tijdens de finale van Krachtvoer wordt er door de winnaars van de voorrondes gestreden om een plek op het Kersenpodium tijdens Loeren bij de Boeren. Deze finale vindt 17 juni plaats in Jongerencentrum Enter in Houten en de toegang kost je niets. Loeren bij de Boeren vindt op 2 en 3 juli plaats in ’t Goy in Houten.

Voor meer info check www.cultuuraandeslinger.nl en de Facebook-events van Krachtvoer Houten.
Of neem contact op met Bouke Bloemen: 06-12436890.