woensdag, 25 mei 2016 19:02

Buitenspeeldag Winkelcentrum Het Rond op het Stadsstrand

Op woensdag 8 juni is het Nationale Buitenspeeldag! Op deze dag worden overal in ons land straten afgesloten voor verkeer, zodat kinderen er zonder gevaar naar hartenlust kunnen spelen. Dit jaar is Winkelcentrum Het Rond van 13:00 – 17:00 uur voor kinderen omgetoverd in een groot buitenspeelterrein, waar er voor kinderen na schooltijd van alles te doen is.

De Buitenspeeldag

Het stadsstrand ligt al klaar en hier zullen er diverse activiteiten plaatsvinden. Zo is er een grote pannakooi en zullen de kinderen met het spannende Archery Tag tegen elkaar kunnen strijden om punten. De badmintonvereniging, het Racketcentrum en de Tennisclub Houten zullen diverse clinics voor de kinderen verzorgen. Daarnaast ontbreekt het springkussen deze woensdagmiddag uiteraard ook niet en kunnen kinderen bij het circus zich even een echte acrobaat voelen.

In het Winkelcentrum

Daarnaast zullen er in het Winkelcentrum ook diverse activiteiten voor kinderen geprogrammeerd worden tussen 13:00 en 17:00 uur. Grote bouwwerken maken met Vlakkies en Bamboestokken, tegen elkaar strijden met het Levend Tafelvoetbal en met de mega twister kijken wie het langst kan blijven staan. Dit is maar een greep uit het assortiment van de Buitenspeeldag Winkelcentrum Het Rond op woensdag 8 juni.

De activiteiten zijn vrij toegankelijk, dus de kinderen hoeven geen entree te betalen om mee te mogen doen aan de activiteit.

Voor meer informatie over de Buitenspeeldag Winkelcentrum Het Rond, www.hetrond.nl .

Bekijk het complete programma van het Stadsstrand 2016 hier.