woensdag, 25 mei 2016 17:50

Nieuw in Houten: Artpub

Joris Blankers en Lucie Beck zijn een nieuw concept in Nederland begonnen: Artpub. Het idee om in cafés te schilderen ontstond doordat onze workshops in cafés erg leuk waren. Ook wisten we dat dit soort avonden in het buitenland heel populair waren.

Dat was het moment waarop Lucie en Joris besloten hier Artpub te starten. Een nieuwe manier van creatief uitgaan. 

Wat is Artpub?

Nederland is een nieuw avondje uit rijker: Maak zelf kunst in de kroeg. Kunstenaars van Artpub helpen je om stap-voor-stap zelf je eigen meesterwerk te maken.  Op deze manier is het voor iedereen heel laagdrempelig en heel leuk om eens te schilderen, zelfs als je nog nooit een kwast hebt aangeraakt. Artpub zorgt ervoor dat bijna iedereen kan schilderen met vrienden tijdens een leuk avondje uit. Docenten van Artpub zien deelnemers zichzelf elke keer weer verrassen met hun resultaat. In twee uur tijd maakt zelfs een beginner een mooie van Gogh of Dikke Dames schilderij. De schilderavondjes zijn populair onder verschillende leeftijden. Deelnemers komen voor de gezelligheid en het creatief bezig zijn en gaan naar huis met een leuke ervaring en hun eigen kunstwerk.

Deze schilder workshops zijn ook geschikt om te doen op een vrijgezellendag of met een teamuitje. 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van Artpub en kijk bij de agenda welk schilderij jij en je vriendinnen graag zouden willen maken. Kijk op welke locatie je de schilder workshop zou willen volgen.

De volgende schilderijen gaan we maken in Restaurant Plein 22 in Houten:

  • Woensdag 25 mei: Theekopjes
  • Donderdag 2 juni: High Tea
  • Woensdag 15 juni: van Gogh
  • Woensdag 6 juli: Dikke Dames “Levensgenietsters”

 Je hoeft niks mee te nemen deze avond alleen je goede humeur! Wij zorgen voor de materialen, drankjes en hapjes.