donderdag, 02 juni 2016 09:21

Beachtennis in Houten

Beachtennis in Houten Beachtennis in Houten

Beach Houten organiseert diverse activiteiten in de maand juni. Meld je aan om mee te doen of kom kijken.

Sportieve zaterdagen

Tot en met 11 juni is het zaterdagmiddag Beach Tennistijd op het strandje aan de Rietplas in Houten-Zuid. Beach Houten organiseert om 15.00 uur training voor de JeugdSportPas-jeugd. Aansluitend is er gelegenheid tot vrij spelen. Jong of oud, getraind of niet, vanaf 16.00 uur is er gelegenheid om de – voor velen nog onbekende – beach sport te testen. Rackets en ballen kun je van Beach Houten lenen en meedoen is gratis.

Toernooi stadsstrand
Beach Houten is ook te gast op het stadsstrand. Op zaterdag 25 juni worden gedurende de hele dag Beach Tenniswedstrijden ingepland voor alle categorieën spelers. Nog nooit Beach Tennis gespeeld of juist al gevorderd, jong of oud, sportief of voor de fun? Dat maakt niet uit, als je maar een partner hebt, want we spelen in dubbels. Beach Houten zorgt voor de beach tennisvelden. Aanmelden voor dit toernooi kan tot 10 juni.

Inschrijven toernooi
Kinderen tot en met 11 jaar kunnen meedoen met een dubbelspeler vanaf 17 jaar. Junioren (12 tot 16 jaar) en Senioren ( 16 jaar en ouder) dubbelen in een heren-, dames- of gemengd dubbel. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per kind en 6 euro voor senioren. Het gebruik van ballen & rackets is inbegrepen.

Meld je aan via beachhouten.nl of stuur ‘n mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .