vrijdag, 03 juni 2016 09:01

Binnenkort bij Film aan de Slinger

Film aan de Slinger: el Clan Film aan de Slinger: el Clan

Donderdag 16 en vrijdag 17 juni draait ‘El Clan’ (16+), een waargebeurd misdaaddrama over een Argentijnse familie die in de jaren tachtig rijke burgers ontvoerde tegen losgeld.

Dinsdag 14 juni draait ‘Kollektivet’, een drama van Thomas Vinterberg (Festen) waarin het samenleven in een Deense commune in de jaren zeventig in gevaar komt door een verboden liefdesaffaire. Alle films draaien om 20.30 uur. Zie www.filmaandeslinger.nl.

Op zaterdag 18 juni draait in de Buitenbioscoop ‘45 Years’, met Tom Courtenay en Charlotte Rampling als een echtpaar dat kort voor hun 45e trouwdag nieuws horen over een oude geliefde. De film gaat door bij goed weer en start om 22.30 uur. De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door de vrijwillige bijdrage van de bezoekers op de avond zelf. Zie voor meer informatie rondom de Buitenbioscoop www.filmaandeslinger.nl .

Stagiair(e) gezocht bij Theater aan de Slinger
Altijd al in een theater willen werken? Bij de afdeling Publiciteit & Marketing van Aan de Slinger is vanaf september een HBO-stageplaats beschikbaar! De stagiair werkt mee aan het schrijven en maken van folders, agenda’s, sociale media berichten, website-teksten, nieuwsbrieven en persberichten. Ook werkt de stagiair mee aan de jeugdtheaterfestivals in de herfst- en voorjaarsvakantie. Er is een stagevergoeding en de mogelijkheid voorstellingen te bezoeken. Wie een marketing/communicatie, media of CMV-opleiding volgt en op zoek is naar een leuke stageplaats, kan een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zie www.theateraandeslinger.nl  voor meer informatie.