zondag, 05 juni 2016 11:27

Workshop ‘Omgaan met stress’

Workshop ‘Omgaan met stress’ Workshop ‘Omgaan met stress’

Op dinsdag 21 juni van 14.00 tot 16.30 uur organiseert de Vrijwilligers Academie Houten een workshop ’Omgaan met stress’.

Veel vrijwilligers en mantelzorgers zetten zich met liefde in voor een ander. Het kan zijn dat er veel op je af komt. Het kan dan lastig zijn om een balans te vinden tussen gericht zijn op wat goed is voor de ander en aandacht hebben voor hoe je zelf ook leuk en ontspannen blijft.
In de workshop ‘Omgaan met stress’ gaat het over wat stress is; wanneer het gezond is en wanneer het ongezond wordt. En ook over wanneer je vooral deze stress ervaart en hoe je er – op een gezonde manier – mee om kunt gaan.
De workshop vindt plaats bij ‘van Houten&co’, Onderdoor 160.
U kunt zich aanmelden op www.vrijwilligersacademiehouten.nl  of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vrijwilligers Academie Houten vraagt een symbolische bijdrage (€ 5,00) als deelnemersbijdrage. Hier is en kopje thee/koffie bij inbegrepen. De bijdrage wordt contant afgerekend bij de bijeenkomst. 'van Houten&co', Vrijwilligers Academie Houten, Onderdoor 160, tel. 030 - 7001 500.