vrijdag, 10 juni 2016 08:28

Open tuinenweekend 18 en 19 juni 2016

Elk jaar zijn een aantal Groei & Bloei-leden en andere tuinliefhebbers in Houten, Schalkwijk en 't Goy bereid hun tuin een dag of een weekend open te stellen, zodat anderen daar ook van kunnen genieten.

* De tuinen die deelnemen aan het Open Tuinenweekend zijn geopend op zaterdag 18 en zondag 19 juni van 10-17 uur. Een aantal zijn alleen op zaterdag of zondag open, enkele hebben afwijkende openingstijden.

Hier vind je het overzicht: welke tuin is wanneer open?

  • In het menu links op deze pagina kun je de deelnemende tuinen in juni 2016 aanklikken.
  • Groei & Bloei Houten stelt een gids samen van de deelnemende open tuinen met daarin de adressen en de beschrijving van de tuinen. Alle leden hebben deze inmiddels thuisgestuurd gekregen. De gids wordt de komende dagen ook in Houten (VVV, bibliotheek, boekhandel e.a.) en Schalkwijk verder verspreid.
  • Wilt u het Groei & Bloei Open Tuinen Weekend bezoeken? Zet dan nu al zaterdag 18 en zondag 19 juni 2016 in uw agenda.
  • Opdeze interactieve kaart van GoogleMaps kun je de tuinen vinden die in het Open Tuinenweekend meedoen. Aan de hand hiervan kun je je eigen route samenstellen (en uitrekenen hoeveel km. het is).
  • Wil je alvast een voorproefje van het Open Tuinenweekend? Dat kan door een terugblik-in-beeld op het tuinenweekend van vorig jaar. Een aantal tuinen die toen meededen, zijn nu weer deelnemer. Of de tuin er nog hetzelfde uitziet...?Klik in het scherm op de (i) om te zien waar deze foto is gemaakt.