zondag, 12 juni 2016 19:07

Buitenbioscoop Aan de Slinger

De zomervakantie nadert, het is tijd voor de Buitenbioscoop! De mooiste films van het afgelopen seizoen worden op het theaterplein gedraaid: zaterdag 18 juni draait ‘45 Years’, met Tom Courtenay en Charlotte Rampling als een echtpaar dat kort voor hun 45e trouwdag nieuws horen over een oude geliefde. Zaterdag 25 juni draait ‘Carol’, een drama over een warenhuismedewerkster die in de jaren vijftig verliefd wordt op een oudere, getrouwde vrouw (Cate Blanchett).

Op zaterdag 9 juli draait de komedie ‘The Intern’. De films gaan door bij goed weer en starten om 22.30 uur. Op het plein staan tafeltjes en stoelen. De bar is natuurlijk geopend en iedereen wordt bediend (eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan).

De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door de vrijwillige bijdrage van de bezoekers op de avond zelf. Bij slechte weersvooruitzichten gaat het niet door. Is hier sprake van, dan wordt dit bericht op vrijdagmiddag onder ‘nieuws’ op www.filmaandeslinger.nl geplaatst. Zie de website voor meer informatie.