zaterdag, 25 juni 2016 11:49

Afsluitende Buitenbioscoop: ‘The Intern’

Afsluitende Buitenbioscoop: ‘The Intern’ Afsluitende Buitenbioscoop: ‘The Intern’

Zaterdagavond 9 juli draait bij goed weer de laatste film van dit seizoen gratis in de Buitenbioscoop Aan de Slinger. Op het theaterplein wordt ‘The Intern’ vertoond, een komedie met Anne Hathaway..

De eigenaresse van een modewebsite neemt de bejaarde Robert De Niro aan als stagiair. In het begin ziet ze hem liever gaan dan komen, maar het duurt niet lang voordat hij een onmisbare kracht, vaderfiguur én goede vriend van de drukke dame wordt. “De Niro laat hier weer eens zien hoe goed hij zowel komedie als drama beheerst.” (NRC) 4*

De Buitenbioscoop start om 22.30 uur, wanneer het zo goed als donker is. Op het plein staan tafeltjes en stoelen. De bar is natuurlijk geopend en iedereen wordt bediend. Koffie, thee, fris, bier, goede wijnen en borrelhapjes zijn verkrijgbaar, eigen drank/eten meenemen is niet toegestaan. De Buitenbioscoop is alleen mogelijk door de vrijwillige bijdrage van de bezoekers op de avond zelf. Bij slechte weersvooruitzichten gaat de film niet door. Is hier sprake van, dan wordt dit bericht op vrijdagmiddag op www.filmaandeslinger.nl  geplaatst. Zie de website voor meer informatie over de Buitenbioscoop.

Jongeren voor 10 euro naar het theater!

Ook in het nieuwe seizoen 2016-2017 kunnen jongeren tussen de 16 en 23 jaar voor maar € 10,- naar alle niet-uitverkochte voorstellingen van Theater Aan de Slinger. De korting kan afhankelijk van de voorstelling oplopen tot bijna € 20,- dus dat is nog eens een mooi avondje uit! Vanaf één kwartier voor aanvang kopen de jongeren, op vertoon van hun ID-kaart, een Last Minute Ticket bij de theaterkassa. Een drankje in de pauze of na afloop van de voorstelling is inbegrepen. Op de website van het theater is te zien of een voorstelling uitverkocht is. Zijn er nog dertig kaarten of minder, dan zie je dit ook op de website. De Last-Minute-korting geldt alleen voor de eigen programmering van Theater Aan de Slinger en niet voor de voorstellingen van Houten Presenteert en Gastbespeling. Kijk voor meer informatie op

www.theateraandeslinger.nl

 

Zomersluiting Theater Aan de Slinger

Het kantoor van het theater is gesloten van zaterdag 9 juli t/m zondag 14 augustus. Kaarten kopen voor komend seizoen is in de zomerperiode mogelijk via www.theateraandeslinger.nl . De verkoopadressen Boekhandel Wijs, de bibliotheek en The Read Shop gaan vanaf 29 augustus weer kaarten verkopen.