vrijdag, 15 juli 2016 08:23

Braderie Oude Dorp

Braderie Oude Dorp Braderie Oude Dorp

Op de laatste vrijdag van de zomervakantie 19 augustus 2016 vindt in het nostalgische centrum van Houten, Het Oude Dorp, tussen 13:00 en 20:00 uur de jaarlijkse Braderie weer plaats.

De braderie is een evenement voor inwoners van Houten. Een jaarlijks terugkerend evenement waarbij lokale winkeliers en kraamhouders uit Houten zich kunnen tonen aan alle inwoners in Houten en hen een kijkje kunnen geven in hun aanbod, maar ook winkeliers van buiten Houten de mogelijkheid wordt geboden een kraam voor de Braderie af te nemen.

De Jaarmarkt onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches en speciale actiekramen van de winkeliers. Verdeeld over de kramen komt u van alles tegen! Zeepkado artikelen, Kleding, Fietsen, Boeken, Homedecoratie,  Sieraden en nog veel meer! Uiteraard is er ook een verscheidenheid aan eten en drinken te vinden, zo zijn er hamburgers, Surinaams eten, schaafijs en kunt u heerlijke wijnen proeven bij het terras van Van Dort Wijnspecialist! Diverse verenigingen, stichtingen en winkeliers zullen te vinden zijn op de Braderie Oude Dorp Houten.

Ponyrijden, trampoline springen en muziek!

Op het Plein zal er ook voor de kinderen het een en ander te doen zijn. Zo staan er Bungee trampolines en kan er onder begeleiding een ritje op een pony gemaakt worden.

Voor een leuk uitje moet u vrijdag 19 augustus op het Oude Dorp in Houten zijn!

Meer informatie vindt u op de website www.jaarmarktnederland.nl