vrijdag, 12 augustus 2016 10:23

Grootste waterglijbaan van Europa komt naar Down Under

Speciaal in het laatste weekend van de zomervakantie, op zaterdag 20 en zondag 21 augustus, komt de spectaculaire ‘Monsterslide’ waterglijbaan naar Down Under in Nieuwegein. De Monsterslide is de grootste inflatable waterglijbaan van Europa, een unieke water expierencie voor waaghalzen vanaf 1.30 meter.

Nooit eerder heeft zo’n grote inflatable waterglijbaan (maar liefst 18 meter hoog en 100 meter lang) ergens in Nederland gestaan, de opbouw duurt alleen al vier dagen. Wanneer je naast de Monsterslide staat, sta je versteld hoe reusachtig deze waterglijbaan is.

Marcel Strijland, recreatiemanager Down Under, licht toe: “Wij kijken enorm uit naar de spectaculaire Monsterslide, die net zo hoog is als een flat van minimaal vijf verdiepingen. Met een enorme snelheid kun je in een opblaasbare band door een tunnel naar beneden glijden om vervolgens veilig in het water te plonsen. De Monsterslide is niet alleen spectaculair om te beleven, maar ook om te bekijken. Het is echt een waanzinnige attractie voor iedereen die van water en spektakel houdt. En voor wie (nog) niet zo dapper is heeft Down Under ook genoeg andere leuke activiteiten.”

Down Under is een uniek bedrijf in de regio Utrecht dat sportieve en uitdagende activiteiten aanbiedt voor jong en oud. De multifunctionele locatie beschikt over een restaurant, beachclub, strandbad en een cableway waarop gewaterskied en gewakeboard kan worden.

De Monsterslide is in het weekend van 20 en 21 augustus geopend van 12.00 tot 20.00 uur. Tickets zijn te koop via www.summerslide.nl  en kosten 15 euro p.p. Met een ticket kunnen bezoekers twee uur lang glijden, uiteraard is het strandbad van Down Under ook geopend.