donderdag, 18 augustus 2016 15:31

Olympische dag in Schalkwijk op 27 augustus

Dat ons kleine dorp Schalkwijk dit allemaal mee mag maken is uniek. Om dit te vieren organiseren we op zaterdag 27 augustus een bijzondere dag in Schalkwijk.

Olympische Schalkwijk dag

Om 11.30 uur nodigen we alle sporters/deelnemers uit voor koffie en lunch in de Wiese
Om 12.00 uur start een gezellige fietstocht op gewone fietsen voor jong en oud.
Om 12.15 uur starten we met wielrennen voor snelle en minder snelle renners, georganiseerd door Wieler Team Schalkwijk. Beide tochten starten vanaf de Wiese; deelname op eigen risico.
Ook om 12.00 uur gaan we op het voetbalveld van de VVS volleyballen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het fietsen en het volleyballen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dit kan uiterlijk tot donderdag 25 augustus.

Voor het volleyballen kun je je aanmelden: voor kinderen tot 12 jaar in een team van 4 of 5. Vanaf 13 jaar mag je je inschrijven met een team van 6-8. Indien je geen medespelers hebt, dan kun je jezelf alleen aanmelden en dan delen wij je in, in een leuk team Heeft u vragen hierover: mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 06-38936116.

Rond 14.30 uur is er een rondrit met JanWillem en Robin door het centrum van Schalkwijk: het rondje van de tijdrit op zondag in de tour. Start bij de Ram en dan rond via de Jhr. Ramweg, brug bij Miltenburg, Lagedijk, brug bij Sturkenboom en dan rijdt de prachtige wagen door naar de Wiese.

Geef ze een groot applaus langs de weg!

Vanaf 15.00 uur zullen we Jan Willem en Robin in het zonnetje zetten op het parkeerterrein bij de Wiese. Bij slecht weer vindt het binnen plaats maar we rekenen op een zonnetje .

Een uniek duo zal de presentatie op zich nemen, en proberen om u allen op een leuke manier bij te praten over hun belevenissen in Rio en een terugblik op hun carrière tot nu toe. Met een paar speciale gasten! Uiteraard zal dit gepaard gaan met muziek en applaus! Het zou leuk zijn als u hierbij aanwezig bent.

Aansluitend gezellig samenzijn

Aansluitend is er nog een gezellig samenzijn en is de bar van de Wiese open. Komt allen op de fiets, want het parkeerterrein is niet beschikbaar. Hoe leuk is het als we met ons hele dorp de Olympische sporten van Robin en Jan Willem in de praktijk kunnen brengen. De stichting activiteitenfonds Lions heeft een bijdrage beschikbaar gesteld om dit te kunnen organiseren. Dank hiervoor. Hiernaast willen we aan deze bijzondere dag ook een goed doel koppelen. We vragen alle deelnemers om een kleine bijdrage, en er staat een fooienpot bij de Wiese. De totale opbrengst is voor Pink Ribbon!

Hulp nodig bij de organisatie

We hebben hulp en ideeën nodig van vele dorpsgenoten om deze leuke dag op korte termijn te organiseren. Heb je een leuk idee; mail het dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar je mag ook spontaan een spandoek maken of de brug oranje versieren. Alles is leuk; als het maar bijdraagt aan een leuke dorpsdag. 

Uw schalkwijkse vlag mag uiteraard niet ontbreken aan de vlaggenstok... of de Nederlandse driekleur!