zaterdag, 27 augustus 2016 07:52

Kom ook op kraamvisite

Op zaterdag 3 september 2016 vindt op Het Rond de jaarlijkse activiteitenmarkt plaats. ZZP-Houten zal hier aanwezig zijn om zichzelf te profileren en haar leden een podium bieden om zichzelf te presenteren.

Zo zal Hanneke Bongaarts (Beau HR en Imago Advies) aanwezig zijn om CV's te checken en wellicht een quick imago scan te doen, Erik Koot een aantal GRATIS stoelmassages geven, kunt u tussen 10 en 12 uur kennismaken met natuurcoaching als Anja Tekelenburg (LilANT) met behulp van een helende plank, gebaseerd op het levenswiel, mini 1-op-1 spiegelgesprekjes zal voeren en kun je het eerste en enige Glossy tijdschrift voor zzp'ers (Z-Talks Magazine) van zzp-lid Petro Sen lezen.

Dus kom op 3 september gezellig op 'kraamvisite' (rij 5, kraam 7, tussen EHBO Houten en de PvdA) voor een beschuit met muisjes!

Nog geen lid? Voor nieuwe leden hebben we een mooi aanbod: een proeflidmaatschap tot het eind van het jaar (4 mnd.) voor slechts €32,- en géén €20,- inschrijfgeld. Meld je aan tijdens de Activiteitenmarkt of via www.zzphouten.nl