woensdag, 31 augustus 2016 20:30

Workshop Dikke Dame schilderen

Een zomerse Dikke Dame met ijsje. Wat een beauty! De Dikke Dames genieten graag van het leven. Maak onder het genot van een drankje/hapje je eigen versie van dit schilderij en geniet ook van het leven. De ArtPub-docent vertelt stap-voor-stap wat je moet doen. Ervaring heb je dus écht niet nodig. In 2 uur tijd ben jij de trotse eigenaar van je eigen Dikke Dame met IJsje.

Beleef een gezellig en ongedwongen avondje uit! In het gezellige Heren van Houten gaan we ontspannen aan de slag. Je schildert met acrylverf op een doek van 40×50 centimeter. Vanaf 19:30 uur hebben we alle spullen klaar staan, maar kom gerust eerder. Bestel alvast een drankje/hapje en kom in de sfeer. We starten om 20 uur en rond 22 uur geniet jij samen met de andere ArtPub’ers na van alle kunstwerken. ArtPub is echte FUNART: iedereen kan het en 'hoe meer zielen hoe meer vreugd’. Neem dus je zus, vriend(in) of collega’s mee en beleef samen een gezellig creatief avondje uit!

Het Grand Café De Heren van Houten biedt 10% korting op hun heerlijke dinergerechten als u via Artpub mee komt doen bij onze workshop.

Reserveren

Reserveer nu jouw ticket via onze website. Deelname kost €30; vroegboekers betalen €25.
Je hoeft niks mee te nemen deze avond alleen je goede humeur! Wij zorgen voor de materialen, drankjes en hapjes.