zaterdag, 03 september 2016 09:04

ZZP-Netwerkcafé: Back to business!

Op woensdag 14 september 2016 organiseert ZZP-Houten onder het motto “Welkom thuis” weer een gezellig netwerkcafé. Onder het genot van een hapje en een drankje kan er lekker bijgepraat worden en maakt iedereen zich op voor de tweede helft van het jaar. Waar kunnen we elkaar mee van dienst zijn, van elkaars netwerk gebruik maken, samenwerken en/of kennis delen, verbindingen leggen? We zijn te gast bij Hanke Schoor van de Kersentuin in Schalkwijk (www.ster.nu).

Doe mee en win!

Stuur je leukste, mooiste of gekste vakantiefoto naar ons toe en maak kans op een leuke prijs! De foto’s zullen tijdens de avond op een groot scherm vertoond worden. Zo kunnen alle bezoekers zien wat iedereen heeft beleefd deze zomer. So We Know What You Did Last Summer…

Aanmelden

Toegang is GRATIS voor leden van ZZP-Houten en introducées, mits vooraf aangemeld (dit kan tot uiterlijk 12 september) via de button op de website van ZZP-Houten of rechtstreeks per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..