zaterdag, 10 september 2016 07:19

Concert Triple & Pure bij ’t Hart op Zolder

Zin om naar een voorstelling of concert te gaan op een mooie locatie, lekker dichtbij, gewoon aan de Provincialeweg in Schalkwijk? Dat kan nu bij ’t Hart op zolder. Met plezier nodig ik jullie uit voor het eerste openbare concert!
De drie geïnspireerde muzikanten van Triple & Pure komen het spits afbijten van wat een mooie serie openbare optredens op de zolder gaat worden.

De akoestiek van de ruimte is prachtig en daarmee goed geschikt voor muziek en theater. Triple & Pure, staat voor driedubbel en puur........pure teksten, pure muziek en pure emoties. Peter Sorg (bas), Roy Barkey (zang/percussie) en Michel Risseeuw (Teksten/muziek/Gitaar/Bluesharp) “vonden” elkaar in 2005 in Waalwijk tijdens een Open Podium. Gewoon gezellig met elkaar muziek maken groeide uit tot een mooie samenwerking van drie muzikanten die elkaar feilloos aanvoelen.

Deze samenwerking resulteerde in het Theaterprogramma “Over m’n Schouder”, dat Triple & Pure op 25 september a.s. bij 't Hart op zolder ten gehore zal brengen.Meer info op: http://fredrikedewinter.nl/t-hart-op-zolder/triple-pure.

Aanvang: 16 uur, zaal open om 15.30u Prijs: € 12,50 incl. 1 consumptie Reserveren: bij Fredrike, 06-14683265 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mocht je het jammer vinden de vorige “Zingen en swingen improvisatie middag” gemist te hebben, zet dan alvast 8 oktober in je agenda. http://fredrikedewinter.nl/zingen-en-swingen