maandag, 19 september 2016 12:27

InBetweenCafe Houten: Leeftijdsdiscriminatie, en dan?

Deze maand vieren we dat In Between Café één jaar ook actief is in Houten! Al een jaar motiveren we elkaar! Reden om met trots de vierde woensdag van deze maand weer genoeg gelegenheid te bieden om je kennis te vergroten en inspiratie op te doen bij het In Between Café Houten. Je bent van harte welkom op woensdag 28 september 2016. Meld je voor 26 september aan via deze link.

In Between Café

Het In Between Café (IBC) is er speciaal voor en door werkzoekenden. Voor Houtenaren die op dit moment een uitkering krijgen en een baan zoeken, maar ook voor ZZP-ers die een opdracht zoeken. Elke maand kun je inspirerende workshops volgen of - als je dat zou willen - zelf geven. Laat het IBC je motiveren en inspireren, je in beweging zetten om je eigen unieke kracht te vinden en weer regie over je eigen leven te nemen.

Workshop "Leeftijdsdiscriminatie, en dan?" door Sheila Kroes.

Je bent 45 jaar en ouder. Je solliciteert je rot en de afwijzingen komen zo mogelijk met een hogere snelheid binnen dan je je sollicitatiebrief verstuurt. Je ervaart de onrechtvaardigheid van discriminatie en het voelt alsof je in een hopeloze situatie zit. Ze willen je niet omdat je te oud, te duur, te ervaren bent. Hoe ga je daar mee om? Hoe maak je duidelijk dat je ervaring waardevol is? Krijg antwoord in de workshop!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Workshop "TIJD voor een nieuwe Quality aanpak" door Karel de Vries.

Volg deze uitdagende workshop en kom tot de voor jou passende baan, werken met passie.  Kies je voor geld of geluk? De nieuwe manier met de juiste voorbereiding, de juiste instelling en gerichte energie. Met jouw Qennis en ervaring, het kiezen van FoQus, waardoor Qracht ontstaat. Praten over jouw kwaliteiten, het benoemen van je ‘personal brand’, jouw toegevoegde waarde, vormen de brandstof en de motivatie om het nu een keer anders te doen.  www.karma2coaching.nl

Kosten

Het IBC is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Het is een vrijwilligersinitiatief, maar er zijn wel kosten. Mocht je na je bezoek het IBC een financiële bijdrage willen geven, dan staat er een potje klaar. Je kunt ook bijdragen door een dienst te leveren, zoals een workshop geven.

LinkedIn Groep

Om makkelijk te kunnen blijven netwerken is er een IBC Houten Linkedin Groep. Sluit je aan!

Programma woensdag 28 september 2016

  • 09.15 - 09.30 u   Inloop
  • 09.30 - 09.35 u   Opening
  • 09.35 - 09.50 u   Inleiding
  • 09.50 - 11.40 u   Workshops
  • 11.40 - 11.55 u   Terugkoppeling Ontdek je talent
  • 11.55 - 12.00 u   Plenaire afsluiting
  • 12.00 - 12.15 u   Netwerken/ CV check

Locatie

Sportpark De Meerpaal

Groene Hoon 1, 3991 LZ Houten

Team IBC

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.facebook.com/inbetweencafehouten
LinkedIn Group IBC Houten

M  06 16235706

Landelijke IBC Website