donderdag, 13 oktober 2016 17:39

Nieuw aanbod bij de Jeugdtheaterschool

Nieuw aanbod bij de Jeugdtheaterschool Paul van der Klei Fotografie

De Jeugdtheaterschool Aan de Slinger biedt vanwege groeiende populariteit per januari 2017 nieuwe cursussen aan. De JTS startte in 2011 met het aanbieden van twee theatercursussen in Theater Aan de Slinger onder leiding van Mayon van der Klei. Inmiddels is de Jeugdtheaterschool uitgegroeid naar gemiddeld 8 cursusgroepen variërend in de leeftijd 5 t/m 18 jaar.

De JTS biedt lessen aan met kwaliteit, uitdaging, er is aandacht voor ieder individu en plezier staat voorop. Er zijn cursussen voor het hele jaar, maar ook korte zogeheten Snuffelcursussen, waar je in een aantal lessen kunt ervaren of theaterles daadwerkelijk iets voor je is. De meest ervaren cursisten gaan door naar de Productieklassen, deze klassen maken aan het eind van ieder seizoen een mooie grote voorstelling.   

Naast theaterlessen bezoeken de cursisten ook voorstellingen, nemen kijkjes achter de schermen zodat ze de totaal beleving meekrijgen. Ook doet de JTS mee met o.a. Gluren bij de Buren en is er begin oktober nog een mooie voorstelling gemaakt in het kader van de Kinderboekenweek in Houten.   

Vanaf januari 2017 biedt de JTS nieuwe cursussen aan. Theaterklas 2C (9 t/m 11 jaar) op woensdagmiddag van 16.30 - 17.30 uur en op vrijdagmiddag de Snuffelcursus (5 t/m 7 jaar) van 14.45 - 15.45 uur. 

De lessen vinden plaats in Theater Aan de Slinger. Meer informatie: www.jtsaandeslinger.nl of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.